Przenoszenie gorących potraw, ciężkich naczyń oraz różnego rodzaju zapasów żywieniowych jest sporym wyzwaniem wszędzie tam, gdzie przygotowuje się duże ilości jedzenia. Restauracje czy stołówki, powinny zainwestować w dźwigi gastronomiczne, które usprawnią i podniosą komfort pracy. Windy gastronomiczne to małe dźwigi towarowe, które sprawdzą się również w przemyśle lekkim, gdzie wymagane jest przewożenie między piętrami materiałów czy sprzętu o określonej wadze, ale nie ma konieczności montowania dużej windy towarowej.

Nasze windy możemy zamontować w nowych, jak i istniejących obiektach. Zapewniamy, że dopasujemy urządzenia do indywidualnych wymagań pod kątem wymiaru kabiny, rozmieszczenia półek czy rozmiarów drzwi i ich usytuowania na odpowiedniej wysokości.

Czym wyróżniają się nasze dźwigi gastronomiczne?

  • Możliwość wykonania dźwigu pod indywidualne parametry techniczne budynku.
  • Wzmocniona konstrukcja gwarantująca niezawodne użytkowanie.
  • Nowoczesny i estetyczny wygląd.
  • Podgrzewanie półek i utrzymanie temperatury na określonym poziomie.
  • Możliwość ustawienia prędkości windy do własnych potrzeb.

Obiekty, w których można zamontować małe dźwigi towarowe to:

  • obiekty gastronomiczne w tym np. restauracje, stołówki,
  • hotele,
  • szpitale,
  • szkoły,
  • domy opieki,
  • domy prywatne.

Jeśli chcesz wiedzieć więcej o możliwościach dźwigów gastronomicznych, skontaktuj się z nami. Pomożemy w doborze najlepszego rozwiązania dźwigowego dla Twojego obiektu.